subota, 24. studenoga 2012.

Sumrak saga

Sumrak je američki romatično-fantastični film kojeg je režirala Catherine Hardwicke, a film je napravljen po istoimenom romanu američke spisateljica Stephenie Meyer. U glavnim ulogama se nalaze Kristen Stewart kao Bella Swan i Robert Pattinson kao vampir Edward Cullen. Film je prvotno sniman u Washingtonu, a kasnije u OregonuSumrak je pušten u kina 21. studenog 2008. i već je u prvom danu zaradio 35.7 miljuna dolara.
Sažetak:
Bella se seli kod oca kako bi njezina majka Renee mogla putovati sa svojim novim mužem. U novoj školi se sprijateljuje sa nekoliko učenika. Prvi dan je upoznala Edwarda koji ju je čudno gledao. Bella je mislila da je mrzi ali ju je spasio od udara kamiona. Njoj ništa nije bilo jasno a on ju je izbjegavao. Tijekom razgovora sa Jacobom Bella saznaje da postoje vampiti koji nastoje ne piti ljudsku negu životinjsku krv. Unatoč svemu Bella i Edward su i dalje zajedno. Bella zatrudni, druga skupina vampira je nastoji ubiti no Edward ju je uspio zaštititi. Bella izrazi želju da postane vampir no Edward se sa time ne slaže.
Meni se taj film sviđa zato što glume zgodni glumci. Radnja je nestvarna, napeta i zanimljiva. Najdraži glumac u mi je Taylor Lauther odnosno Jacob. 

Nema komentara:

Objavi komentar

posjeti